artoollikainen Pro Patria

Mistä ehkä kannattaa olla oikeasti huolissaan...

Puheenvuorossa on nyt isosti polemiikkia natseista, 612-kulkueesta, vasemmistoanarkisteista...

Pidämmekö näitä oikeasti uhkana isänmaallemme? Tarvitseeko pelätä?

Minun mielestäni oikeat uhkat ovat hallitsemattomassa maahanmuutossa, islamin kasvussa (opit, suurmoskeija, shiiat, sunnit), kotoutuksen epäonnistumisessa, ghettoutumisessa ja valitettavasti kaikista suurimpana uhkana kansamme jakautumisessa vastakkaisiin kuppikuntiin.

Näistä uhkistahan on syntynyt ääriajattelua ja -toimintaakin. Se perustuu mielestäni pitkälti haluun säilyttää suomalainen kulttuurimme ja omat tapamme elää ja toimia. Siihen liittyy lisäksi myös kokemus siitä, että asioita ei hoidettaisi oikeudenmukaisesti ja oman maan kansalaisten etujen mukaisesti. Lisäksi koetaan, että mielipiteiden esittäminenkin olisi kiellettyä, puhumattakaan siitä, että voisi syntyä vuoropuhelua ja sen myötä rakentavia ajatuksia miten me yhdessä haluaisimme asioita hoidettavan. Tätä yhteistä debattia meidän pitäisi mielestäni vaalia, jos olisimme viisaita...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Aika moni näkee tavallisten kansalaisten suurimpana uhkana sen kun poliisit hälytetään koteihin hillitsemään riitoja ja tappeluja. Kotihälytyksiä tehdään keskimäärin 25 000 vuodessa ja 70 päivässä keskimäärin.

Toimituksen poiminnat