artoollikainen Pro Patria

Jäitä tsyylariin ja muistaako Kokoomus..?

Kovaa pöhinää useilla rintamilla, kun Halla-ahosta tuli puheenjohtaja. Vähän ihmetyttää tavallista kansalaista, joka ei ole edes perussuomalainen.

 

Kansalaiset laajemminkin ottaen eivät pidä nykyisiä maahanmuuttolinjauksia järkevinä ja ovat huolissaan niistä aiheutuvista ongelmista. Sen aiheuttamat kustannukset koetaan myös negatiivisina. Sama koskee osaltaan myös EU:n toimintaa, johon on tyytymättömyyttä peräti valtaapitävienkin joukossa. Isänmaallisuus ja suomalaisuus ovat uskoakseni myös tärkeitä arvoja suurelle osalle kansalaisia.

Näihin asioihin uusi puheenjohtaja on kiinnittänyt huomionsa ja suhtautuu niihin vahvasti ja kriittisesti.

 

Perussuomalaiset ovat valinneet demokraattisesti puheenjohtajansa. Perussuomalaiset ovat hallituksessa sovitun hallitusohjelman mukaisesti.

 

Nyt kun puheenjohtaja vaihtuu, joka ei ilmeisimmin edes hae hallituksen jäseneksi, tuntuu kuin piru olisi irti valtakunnassamme!  Se tuntuu kovin oudolta, kun samalla puhutaan demokratiasta ja liberalismista.

 

Aikanaan oli kokoomuslainen henkilöjoukko ja itse puolue, jolla ei ollut mitään asiaa hallitukseen, koska sanottiin, että se ei ole hallituskelpoinen nk. ulkopoliittisista syistä.

 

Kehottaisin kansalaisena Kokoomusta ja Keskustaa käyttäytymään tässä asiassa aikuismaisesti ja käymään suotavat ja tarvittavat neuvottelut Perussuomalaisten kanssa.

Olisihan ihan mahdollista, että hallitus voisi jatkaa ja hoitaa monia tärkeitä kesken olevia asioitaan hallituskauden loppuun.

 

Luulen , että jättämällä Perussuomalaiset ja Halla-ahon soittamaan lehdelle ko. tahot tulevat saamaan seuraavissa vaaleissa tuta mitä suomalaiset pitävät tällaisestä diskriminoinnista...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat